texprocess

LZ 2290C Masina pentru cusatura zig-zag, varianta digitala

Descriere:

Noua masina de cusut zig zag LZ 2290C este o masina electronica de cusut, varianta digitala, cu o varietate mare de realizare a cusaturilor zig-zag si un mediu de lucru foarte confortabil.

Masina include tehnologie de ungere cu cap semi-uscat, ceea ce ofera un risc redus in aparitia petelor de ulei pe fata produsului sau pe reperul cusut.

Masina de cusut LZ 2290C ofera cea mai potrivita performanta de cusut in functie de proces si de material, avand in componenta ei a mecanismului de alimentare digital cu antrenare orizontala/verticala. Poate fi usor de reglat prin modificarea parametrilor de pe Panoul de Operare.

A fost adoptata tensiunea activa de tip rotativ. LZ 2290C este prima masina de zig zag din lume care vine cu dipozitiv de tensionare activa de tip rotativ. In mod conventional este dificil sa reglati tensiunea firului atunci cand a ramas o cantitate redusa de fir pe mosorel. La aceasta masina exista posibilitatea corectarii si stabilizarii tensiunii firului prin intermediul tensiunii active. In plus tensiunea firului poate fi corectata si in conformitate cu viteza de coasere, contribuid astfel la imbunatatirea calitatii cusaturii .

Masina este furnizata cu dispozitiv de detectare a portiunilor cu mai multe straturi. Conditiile de coasere pe o portiune plana si pe o portiune multistratificata poate fi setata diferit. Se elimina astfel o multitudine de probleme de coasere ce apareau in cazul masinilor de cusut zig-zag conventionale

Coaserea diferitelor modele de zig-zag. Masina este prevazuta standard cu 11 tipuri si 20 de modele de baza iar prin combinarea lor obtinem o varietate de cusaturi zig-zag.Selectarea modelelor, a diferitelor de cusaturi zig-zag, a cusaturilor T se face din panoul digital al corpului masinii obtinandu-se astfel si o crestere substantiala a ratei de functionare. Pe langa gama larga de modele pentru lenjerie, alaturandu-se modele specifice pentru imbracamintea pentru femei si cea pentru barbati, aceasta masina ofera posibilitatea crearii modelelor originale, folosind functia de model personalizat.

Detalii tehnice:

Masina de cusut zig-zag, varianta digitala LZ 2290C include diferite functii digitale ce ridica nivelul de performanta a masinii:

 • Functia de oprire automata a luminii de fundal al Panoului de Operare. Lumina se stinge automat in cazul in care Panoul de Operare nu a fost folosit o perioada de timp ( setarea este de 1 la 20 de minute )
 • Modul Sleep ( functia de oprire automata ), Daca nu se efectueaza nici o operatiune pentru o perioada de timp predeterminata, motorul se opreste automat ( setarea este de 1 la 50 de minute )
 • Lumina LED este prevazuta standard pe suprafata inferioara a bratului masinii. In comparatie cu variantele conventionale ale iluminatului LED, sistemul de iluminat de pe masina pe langa culoarea neutra de referinta prezinta si lumina calda si lumina rece pentru a ajuta la reducerea oboselii oculare a operatorului
 • Printr-o cale de comunicare bidirectionala, fara contact, datele de ajustare ( setarile masinii ) pot fi transferate pe un terminal Android comercial. Aceasta caracteristica permite setarea uniforma a masinilor de cusut dintr-o linie de coasere ( de productie ), contribuind astfel la stabilizarea calitatii produsului. Panoul de Operare este standardizat cu porturi USB si ofera simplitate in gestionarea datelor si actualizarii sistemului
 • Ventilatorul de racire este amplasat la pozitia cea mai buna pentru a reduce caldura generata de graifer
 • Functionarea in spate ( coaserea inapoi ) a fost introdusa standard pentru a veni in sprijinul realizarii cusaturilor delicate
 • A fost introdus comutatorul manual in trei trepte. Pe langa multe functii diferite, masina executa si functia touch-back, functia in oglinda si functia de corectare a portiunilor multistrat
 • Masina poate fi asociata ( conectata ) cu echipamente ce accepta NFC ( Near Field Communication ) prin suprapunerea si atingerea achipamentului peste corpul masinii de cusut
 • Modul de reglare a sincronizarii graiferului - activat
 • JUKI Smart APP - permite sa trimiteti si sa utilizati diferite date In aplicatie exista elemente de setare, de gestionare ( inregistrare terminal ), datele masinii de cusut , diagrama problema-solutie. In diagrama problema-solutie putem genera grafice de productie, tabelul de disponibilitate pentru fiecare masinade cusut dobandita.
 • alimentare 220V
 • Documente atasate

Firma Web Design